Gastlessen & Groepstrainingen

gastlessen

De trainers van Platform Mindset verzorgen gastlessen en groepstrainingen in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs.
Al onze trainers zijn professionals op het gebied van onderwijs en/of kindercoaching en hebben een passie voor het overbrengen van de ‘groeimindsetgedachte’ aan kinderen en jongeren.

Hieronder vind je ons basisaanbod. Neem voor meer informatie en onze mogelijkheden contact op via mail@platformmindset.nl.

6

 

Gastles LEF! (1,5 uur)
Deze gastles heeft twee versies: één voor het basisonderwijs en één voor het voortgezet onderwijs. Tijdens de gastles maken leerlingen op speelse en prikkelende wijze kennis met mindset. Door middel van grappige en leerzame filmpjes en actieve opdrachten komen verschillende relevante thema’s aan bod. De nadruk ligt hierbij op het lef om uit je comfortzone te stappen en het lef om te falen. Leerlingen leren dat dit essentieel is wanneer je je talenten wilt ontwikkelen. Hierbij wordt de koppeling gemaakt met mindset. De kinderen/jongeren leren wat de invloed van hun manier van denken is op hoe ze in het leven staan en ze ontdekken hoe ze in vier stappen kunnen leren denken vanuit een groeimindset.

Kosten: € 325,-


Groepstraining Fixie en Growie
Onze trainers komen naar je school of organisatie toe en geven zeFixie+Growie_Illustratie 2540x1440ven gastlessen over mindset. Hierbij maken zij gebruik van het Werkboek Mindset, waarin de robots Fixie en Growie de kinderen stap voor stap kennis laten maken met de mindsettheorie van Carol Dweck. Via de verhalen van Fixie en Growie leren ze wat het verschil is tussen de vaste mindset en de groeimindset. Hierbij komen alle relevante thema’s aan bod, zoals de wijze waarop je denkt over je intelligentie en kwaliteiten, je comfortzone, het aangaan van uitdagingen, het leren van fouten, doorzettingsvermogen en meer. Door middel van afwisselende en creatieve opdrachten leren de kinderen hoe ze kunnen leren denken zoals Growie en hoe ze dit kunnen inzetten bij het werken aan hun eigen doelen.

Deze training is geschikt voor kinderen van circa 8 tot 12 jaar.

Kosten: € 875,-

 

Bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW en reiskostenvergoeding à € 0,19 p/km.

 

 

 

 

 
Screen Shot 2016-06-20 at 12.37.24