Inspirerende en bevlogen trainers

Wij bieden heel praktische trainingen en maken inspirerende materialen

Wij hebben met Platform Mindset sinds 2015 al vele mensen geïnspireerd met onze trainingen en materialen. Vele scholen, leerkrachten, docenten, schoolleiders, – maar ook kindercoaches, logopedisten, orthopedagogen, enz enz hebben hierdoor de kracht van de groeimindset ontdekt! 

Als trainers van Platform Mindset werken wij allebei wekelijks met kinderen, in de klas of individueel, en met (jong)volwassenen. Hierdoor staan we ‘met onze voeten in de klei’ en worden de trainingen heel praktisch. Daarbij nemen we de nieuwste wetenschappelijke inzichten mee. 

 

Inge Corstiaans

Het is de missie van Inge om alle vaders en moeders, jongens en meisjes de kans te bieden om zich te ontwikkelen tot stevige, zelfverzekerde doorzetters.

Vanaf de dag dat Inge in aanraking kwam met de mindset-theorie heeft deze haar niet meer losgelaten. In haar eigen leven speelt mindset een prominente rol en in haar praktijk MIER begeleidt ze ouders en kinderen bij het aannemen van een groeimindset. Inge heeft Samen Sterk Opgroeien ontwikkeld, een online cursus over mindset voor ouders en kinderen.

Lonneke Snijder

Lonneke werkt, naast haar werk als trainer/ontwikkelaar bij Platform Mindset, in het onderwijs en als (onderwijs)specialist hoogbegaafdheid bij LonnekeSnijder.nl.

De missie van Lonneke is om zoveel mogelijk professionals en ouders te trainen in de Mindsettheorie. Dit komt omdat zij uit eigen ervaring weet hoe de vaste mindset iemand kan weerhouden om écht te groeien. Sinds Lonneke de kracht van de groeimindset persoonlijk heeft ervaren, wil ze haar kennis en ervaring delen met zoveel mogelijk leerkrachten, opvoeders en andere geïnteresseerden. Let’s grow!

Enkele reacties van deelnemers aan trainingen en gebruikers van onze materialen:

Een training waar je energie van krijgt voor jezelf en anderen. Theorie en werkvormen om met kleine veranderingen in taal te focussen op groei. Door inzicht te geven/krijgen in proces i.p.v. resultaat. Een aanrader!

Mariska, Deelnemer Tweedaagse Training Mindset

Net de tweedaagse training Mindset gehad. Helemaal geweldig, dit zou iedereen moeten volgen die graag meer zijn eigen kracht wil halen!!!

Wietske, Deelnemer Tweedaagse Training Mindset

Vandaag een inspirerende trainingsdag in Groningen gehad! Veel afwisselende werkvormen en een bevlogen trainer. Bedankt, Inge Corstiaans!

Denise, Deelnemer Studiedag Aan de slag met Mindset

Wat een ge-wel-dig-e kaarten zijn dit! Ik zet ze dagelijks in binnen mijn klas. Er zijn vele werkvormen mee te bedenken en het zet mijn leerlingen echt aan tot denken over hun eigen groei! Top!

Linda, Gebruiker van de Groeikaarten

Inge en Lonneke geven inspirerende trainingen en maken gave groeimaterialen!

Bekijk ons aanbod

Neem contact met ons op!

Wij zijn telefonisch moeilijk te bereiken ivm trainingen en groepslessen. Daarom vragen we je om ons te mailen:

Vraag over inschrijvingen, bestellingen of betalingen? 
Heb je een vraag over jouw inschrijving voor een training, over je bestelling uit de webshop of over je factuur? Mail naar: administratie@platformmindset.nl

Aanvragen van trainingen of overige informatie?
Wil je meer informatie over trainingen of een training aanvragen? Of heb je een andere vraag? Mail dan naar: mail@platformmindset.nl

Je kunt van ons binnen 3 werkdagen een antwoord verwachten. 

Schrijf je in voor onze Mindset-Mail!
En krijg 12 gave groeikaarten kado!