FAQ items aan het laden...
HOME2021-06-23T13:52:44+02:00

Platform Mindset – Laat talent groeien!

Nieuw! Vanaf nu geven wij ook boeiende webinars!

Meer info over onze webinars

Trainingsaanbod

Training mindset - mindset training

Bekijk ons uitgebreide trainingsaanbod

Trainingen

Producten

Webshop Platform Mindset

Klik hier voor onze mooie materialen

Naar de webshop

Bibliotheek

downloads Platform Mindset

Schrijf je in voor onze bibliotheek

Naar de bibliotheek

Mindset, de basis van je ontwikkeling!

Mindset is het Engelse woord voor ‘overtuiging’. Het staat voor de manier waarop kinderen (van 0-99 jaar!) denken over hun intelligentie en kwaliteiten. Al enkele tientallen jaren geleden legde Carol Dweck de basis voor haar mindsettheorie. Zij onderscheidt de vaste (fixed) en de groei (growth) mindset.

Lees meer over mindset

Reviews van deelnemers:

“De tweedaagse training in mindset is voor mij een groot succes! Inge en Lonneke zorgen voor zeer veel verschillende werkvormen en lokken je uit je comfortzone. Je wordt warm ontvangen en tussendoor verwend met een lunch en wat lekkers. Door de cursus kom je in beweging en hierdoor kom je tot een mooie persoonlijke groei. Heerlijk om daarna ook je eigen kinderen, team en kinderen uit je klas te inspireren om bewuster aan de slag te gaan met mindset! Bedankt allemaal en tot ziens!”

Christel van de Steenoven

“Ik heb vandaag de eendaagse studiedag gevolgd van Platform Mindset bij Lonneke in Arnhem. Op een mooie locatie veel bruikbare informatie gekregen en met leuke, nieuwe ideeën weer naar huis! Morgen in mijn opvang aan de slag!”

Marjolein Mooijman

“Praktische handvatten, daar was ik naar op zoek. Hoe ik met name onze jongste kon begeleiden bij het omgaan met faalangst. Ik ontdekte echter zo veel meer dan dat! Er ging een wereld voor me open bij Platform Mindset. Van gedegen theorie naar aan den lijve zelf ervaren.

Voor mijzelf, als moeder maar ook in mijn werk als lichaamsgericht traumatherapeut. Wat ik leerde bij Platform Mindset is op vele gebieden van grote waarde. Het gaat voor mij om het je eigen maken van een basishouding in opvoeden, in met elkaar omgaan en zelfs ook in therapie.

De frisse manier van kijken, deskundigheid gecombineerd met humor en respect. En heerlijk dat “practice what you preach” een belangrijk onderdeel van de trainingen is.”

Sanne van Heumen, www.wijsinjelijf.nl

“Op 21-09-2019 nam ik deel aan de 1 daagse training mindset. Wat was dat ontzettend leuk. Ondanks dat ik als kindercoach en trainer van professionals in de jeugdhulpverlening al veel wist over mindset, heb ik zeker weer wat bijgeleerd. Vooral de doe-dingen vond ik erg leuk. Er is veel afwisseling tussen theorie en oefenen en de oefeningen zijn leuk om te doen. Er ontstaat gelijk een fijne sfeer door met elkaar bezig te zijn. De oefeningen zijn gelijk toepasbaar in de praktijk en dit heb ik dan ook volop als coach en trainer gedaan. Ik overweeg zeker om de tweedaagse ook te gaan volgen!”

Susan Soeters, Susan Soeters Kindercoaching

Wij werkten al samen met o.a.:

Kentalis

Enexis

KNGU

Trivium, schoolbestuur

Thieme Meulenhoff

Albert Heijn

Gemeente Meierijstad

Centrum jeugd en gezin

Rijksuniversiteit Groningen

UWV

Grafisch Lyceum Utrecht

Stichting Brede Buurtschool

KWA Bedrijfsadviseurs

Newman College Breda

Academie voor Zelfstandigheid

Marcanti College Amsterdam
Klik hier voor meer ervaringen

Platform Mindset bestaat uit Inge Corstiaans en Lonneke Snijder. Sinds 2015 geven zij trainingen en ontwikkelen zij materialen om de groeimindset te stimuleren.
Lees hier meer over hun unieke achtergrond en werkwijze!

Lees meer over ons!

Een greep uit onze artikelen:

Complimenten 2.0

Complimenten geven 2.0 Je bent echt een doorzetter! Wat heb je goed doorgezet! Wat heb je goed doorgezet, daardoor is het je gelukt om het liedje al veel soepeler te spelen op je gitaar! Jij bent zó handig! [...]

Waarop heb je invloed?

Waarop heb jij invloed? Je kunt zeggen: “Waarom regent het nou alweer? Ik word er niet goed van!” Of je kunt zeggen: “Het regent alweer, ik trek een regenjas aan.” Je kunt zeggen: “Die [...]

Webinar over Groei in je Groep!

Webinar over de mappen Groei in je Groep! In dit webinar geven Inge en Lonneke uitgebreid uitleg over de mappen Groei in je Groep! Hierin zullen veel van je vragen wellicht beantwoord worden. Mocht je naar aanleiding [...]

Leren versus presteren

Laat je je leerlingen leren of laat je ze presteren? “In opdracht 2 en 3 gaan jullie leren hoe je breuken gelijknamig maakt. Ik ben benieuwd wie dat goed kan. Ik zet de time-timer op 15 minuten. [...]

Contact

Heb je een vraag of wil je iets anders weten? Laat het ons weten via onderstaand formulier!

    Ga naar de bovenkant