HOME2022-10-12T21:31:34+02:00

Mindset, de basis van je ontwikkeling!

Zolang alles goed gaat, blaken veel mensen van zelfvertrouwen. Maar wanneer ze uitgedaagd worden om iets nieuws te doen, iets onbekends te leren of simpelweg het beste uit zichzelf te halen, haken ze vaak snel af. Hoe kan dat toch? De mindsettheorie van professor Carol Dweck verklaart waarom…

Klik snel door naar onze:

Training mindset - mindset training
Webshop Platform Mindset
downloads Platform Mindset

Blijf op de hoogte van mindset met onze mindset-podcast!

In onze podcast staat elke maand deze vraag centraal: hoe kunnen we met meer plezier, betrokkenheid en enthousiasme leren?

We bespreken elke aflevering een ander aspect van mindset, positieve psychologie en persoonlijk leiderschap, oftewel: alles over OPTIMALE ONTWIKKELING!

podcast

Gratis materialen voor jou!

Ken je onze downloadpagina al? Daar vind je allerlei materialen die je direct kunt gebruiken om die optimale ontwikkeling te stimuleren!

Registreer je gratis en download direct de materialen die je kunt gebruiken!

Dit zijn wij:

Lonneke Snijder (links) en Inge Corstiaans (rechts), nice to meet you!

Al jarenlang geven wij trainingen en lezingen op het gebied van optimale ontwikkeling. Daarbij ontwikkelen we praktische materialen om deze optimale ontwikkeling te stimuleren op individueel, team- en organisatieniveau.

We bieden je daarin een kickstart dmv gerichte training en praktisch advies. We bieden geen stap-voor-stap-methode, omdat wij niet geloven dat je mindset met een stappenplan kunt leren. Verwacht van ons ook geen levens- of begeleidingstraject.

Wat we wel doen? Wij planten de zaadjes! Prachtige zaadjes op het gebied van mindset, positieve psychologie en persoonlijk leiderschap. En jij gebruikt je eigen talent, energie en leiderschap om deze te laten groeien tot de plant(en) die jij wilt. Daarom is ons motto: If it is to be, it is up to me.

Wat over ons gezegd wordt:

   

★ ★ ★ ★ ★
Het platform biedt interessante, inspirerende tips en ideeën om zelf snel mee aan de slag te kunnen gaan. En niet te vergeten kinderen positieve ervaringen te bieden. De eenvoud als kracht vanuit een positief en enthousiasmerend wereldbeeld.
Ria van der Vliet
3 oktober 2022
★ ★ ★ ★ ★
super fijne duidelijk materiaal. Met tips, heldere uitleg. Een must voor jong EN oud
Arnika Vloet
4 oktober 2022
★ ★ ★ ★ ★
Ik volgde de online training van 4 dagen waarin ik heel veel leerde over de groeimindset. Ook maak ik vaak gebruik van de leuke downloads in school, zowel voor leerlingen als leerkrachten. Ik ben helemaal fan van de dames achter platform mindset!
Janne Vandereyt
14 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
De materialen van Platform Mindset zijn erg leerzaam en inspirerend. Ik heb meerdere webinars van hen gevolgd en heb daar veel van geleerd. Ik hoop dat hun aansprekende posters en materialen in alle scholen gebruikt gaan worden.
Greet Dwarshuis
21 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
Veel praktische tips, eindelijk een nieuwsbrief waar ik naar uitkijk (niet te veel, praktisch, korte inhoud,…), schitterende downloads,… Onbetaalbaar materiaal, gratis of voor goede prijzen, direct bruikbaar in de klas!
Freya Dhoore
27 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
Wat een fijn platform; met veel info over de groeimindset. Inge geeft fijne trainingen met bruikbare tips die je direct in kunt zetten. Het zet je zeker aan het denken, ze nodigt je uit om je eigen mindset te ‘ervaren’ en geeft handreikingen hoe hier mee om te gaan. Maak meteen even een account aan zodat je bij de downloads kunt, heel bruikbaar voor thuis, in de klas en in het team!
Eef Bustin- Voesten
2 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
Super toffe info en ideeën. Het helpt de kids en mij om anders tegen dingen aan te kijken!!! En op een andere manier met onze mindset om te gaan. Thanks.
Heleen Beumer
16 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
Ik lees graag de nieuwsbrief en gebruik meerdere materialen in mijn mindset lessen in de groep en om kinderen te ondersteunen met hun zelfvertrouwen.
Melanie Van Der Bijl
12 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
Ik ben fan van Platform mindset! Ze delen super waardevolle en inspirerende informatie, zowel qua materialen als gewoon online. En daarnaast zijn Lonneke en Inge ook gewoon inspirerende, lieve en leuke dames. Ik ben blij dat ik ze heb ontmoet en blijf graag nog veel van ze leren. Ga zo door!
Marieke Ringrose-Blijleven
16 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
In mijn werk als ambulant pedagogisch medewerker maak ik heel graag gebruik van jullie gratis downloads. De groeikaartjes behoren inmiddels ook tot onze materialen, superfijne kaartjes om in gesprek te gaan en te komen tot een growth mindset. Mijn collega’s die de training “kidskills” verzorgen in onze organisatie gewezen op jullie website en downloads, zij waren meteen heel enthousiast. Voor mij een blijvertje en ik volg jullie met veel plezier.
Didi Timmermans
13 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
Heel bruikbaar mooi aanbod wat mij als leerkracht, als coach én als mens heeft doen groeien. Er zit passie in dit werk, dat voel he aan alles.
Saar Desteghe
15 september 2022

Lees ook eens onze artikelen:

5 alternatieven voor ‘Goed zo!’

In een eerder artikel schreven we al over het belang van procesgerichte, specifieke complimenten. Je leest dat hier. Deze onderstaande infographic past daar heel mooi bij: hoe algemener een compliment is, hoe minder interessant deze is voor de ontvanger. [...]

De N van Nog Niet?

Afgelopen week deelden we op Facebook en Insta de allereerste quote die we als Platform Mindset 7 jaar geleden de wereld in slingerden: “Wat als we de O van Onvoldoende en de M van Matig eens zouden vervangen [...]

Contact

Heb je een vraag of wil je iets anders weten? Laat het ons weten via onderstaand formulier!

    Titel

    Ga naar de bovenkant