HOME2023-06-24T16:53:11+02:00

Mindset, de basis van je ontwikkeling!

Zolang alles goed gaat, blaken veel mensen van zelfvertrouwen. Maar wanneer ze uitgedaagd worden om iets nieuws te doen, iets onbekends te leren of simpelweg het beste uit zichzelf te halen, haken ze vaak snel af. Hoe kan dat toch? De mindsettheorie van professor Carol Dweck verklaart waarom…

Klik snel door naar onze:

Training mindset - mindset training
Webshop Platform Mindset
downloads Platform Mindset

Blijf op de hoogte van mindset met onze mindset-podcast!

In onze podcast staat elke maand deze vraag centraal: hoe kunnen we met meer plezier, betrokkenheid en enthousiasme leren?

We bespreken elke aflevering een ander aspect van mindset, positieve psychologie en persoonlijk leiderschap, oftewel: alles over OPTIMALE ONTWIKKELING!

podcast

Gratis materialen voor jou!

Ken je onze downloadpagina al? Daar vind je allerlei materialen die je direct kunt gebruiken om die optimale ontwikkeling te stimuleren!

Registreer je gratis en download direct de materialen die je kunt gebruiken!

Dit zijn wij:

Lonneke Snijder (links) en Inge Corstiaans (rechts), nice to meet you!

Al jarenlang geven wij trainingen en lezingen op het gebied van optimale ontwikkeling. Daarbij ontwikkelen we praktische materialen om deze optimale ontwikkeling te stimuleren op individueel, team- en organisatieniveau.

We bieden je daarin een kickstart dmv gerichte training en praktisch advies. We bieden geen stap-voor-stap-methode, omdat wij niet geloven dat je mindset met een stappenplan kunt leren. Verwacht van ons ook geen levens- of begeleidingstraject.

Wat we wel doen? Wij planten de zaadjes! Prachtige zaadjes op het gebied van mindset, positieve psychologie en persoonlijk leiderschap. En jij gebruikt je eigen talent, energie en leiderschap om deze te laten groeien tot de plant(en) die jij wilt. Daarom is ons motto: If it is to be, it is up to me.

Wat over ons gezegd wordt:

   

★ ★ ★ ★ ★
Het platform biedt interessante, inspirerende tips en ideeën om zelf snel mee aan de slag te kunnen gaan. En niet te vergeten kinderen positieve ervaringen te bieden. De eenvoud als kracht vanuit een positief en enthousiasmerend wereldbeeld.
Ria van der Vliet
3 oktober 2022
★ ★ ★ ★ ★
super fijne duidelijk materiaal. Met tips, heldere uitleg. Een must voor jong EN oud
Arnika Vloet
4 oktober 2022
★ ★ ★ ★ ★
Ik volgde de online training van 4 dagen waarin ik heel veel leerde over de groeimindset. Ook maak ik vaak gebruik van de leuke downloads in school, zowel voor leerlingen als leerkrachten. Ik ben helemaal fan van de dames achter platform mindset!
Janne Vandereyt
14 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
De tweedaagse training is echt een aanrader voor leraren (PO-VO). Inge en Lonneke zijn zeer bevlogen en kundige trainsters. Na deze tweedaagse heb ik voldoende tools om zelf aan te slag te gaan met groeimindset.
Ilse Foerster – van Boekel
18 april 2023
★ ★ ★ ★ ★
Met een open mind ging ik deze twee daagse in. Hopend op handvaten om mee te nemen de praktijk in. En jeetje wat heb ik die gekregen. Twee bevlogen trainers die met zoveel passie vertellen over hun ‘kindje’. Na deze twee dagen sta ik aan en wil ik gelijk aan de gang.
Inge en Lonneke super bedankt en zeker tot ziens bij een volgende training/cursus/ontmoeting.
Cintia de Groodt
23 april 2023
★ ★ ★ ★ ★
Veel praktische tips, eindelijk een nieuwsbrief waar ik naar uitkijk (niet te veel, praktisch, korte inhoud,…), schitterende downloads,… Onbetaalbaar materiaal, gratis of voor goede prijzen, direct bruikbaar in de klas!
Freya Dhoore
27 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
De workshops van Platform Mindset zijn echte aanraders. Je verdiepen in de mindsettheorie is een cadeautje voor jezelf en je leerlingen. Je leven zal hierna niet meer hetzelfde zijn.
Henriet Zwarts
20 april 2023
★ ★ ★ ★ ★
Ik ben fan van Platform mindset! Ze delen super waardevolle en inspirerende informatie, zowel qua materialen als gewoon online. En daarnaast zijn Lonneke en Inge ook gewoon inspirerende, lieve en leuke dames. Ik ben blij dat ik ze heb ontmoet en blijf graag nog veel van ze leren. Ga zo door!
Marieke Ringrose-Blijleven
16 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
In mijn werk als ambulant pedagogisch medewerker maak ik heel graag gebruik van jullie gratis downloads. De groeikaartjes behoren inmiddels ook tot onze materialen, superfijne kaartjes om in gesprek te gaan en te komen tot een growth mindset. Mijn collega’s die de training “kidskills” verzorgen in onze organisatie gewezen op jullie website en downloads, zij waren meteen heel enthousiast. Voor mij een blijvertje en ik volg jullie met veel plezier.
Didi Timmermans
13 september 2022

Lees ook eens onze artikelen:

Contact

Heb je een vraag of wil je iets anders weten? Laat het ons weten via onderstaand formulier!

    Ga naar de bovenkant