HOME2022-06-12T20:52:07+02:00

Mindset, de basis van je ontwikkeling!

Zolang alles goed gaat, blaken veel mensen van zelfvertrouwen. Maar wanneer ze uitgedaagd worden om iets nieuws te doen, iets onbekends te leren of simpelweg het beste uit zichzelf te halen, haken ze vaak snel af. Hoe kan dat toch? De mindsettheorie van professor Carol Dweck verklaart waarom…

Meer info over de mindset-theorie

Klik snel door naar onze:

Training mindset - mindset training
Webshop Platform Mindset
downloads Platform Mindset

Blijf op de hoogte van mindset met onze mindset-podcast!

In onze podcast staat elke maand deze vraag centraal: hoe kunnen we met meer plezier, betrokkenheid en enthousiasme leren?

We bespreken elke aflevering een ander aspect van mindset, positieve psychologie en persoonlijk leiderschap, oftewel: alles over OPTIMALE ONTWIKKELING!

Naar de podcast
podcast

Gratis materialen voor jou!

Ken je onze downloadpagina al? Daar vind je allerlei materialen die je direct kunt gebruiken om die optimale ontwikkeling te stimuleren!

Registreer je gratis en download direct de materialen die je kunt gebruiken!

Naar de materialen

Dit zijn wij:

Lonneke Snijder (links) en Inge Corstiaans (rechts), nice to meet you!

Al jarenlang geven wij trainingen en lezingen op het gebied van optimale ontwikkeling. Daarbij ontwikkelen we praktische materialen om deze optimale ontwikkeling te stimuleren op individueel, team- en organisatieniveau.

We bieden je daarin een kickstart dmv gerichte training en praktisch advies. We bieden geen stap-voor-stap-methode, omdat wij niet geloven dat je mindset met een stappenplan kunt leren. Verwacht van ons ook geen levens- of begeleidingstraject.

Wat we wel doen? Wij planten de zaadjes! Prachtige zaadjes op het gebied van mindset, positieve psychologie en persoonlijk leiderschap. En jij gebruikt je eigen talent, energie en leiderschap om deze te laten groeien tot de plant(en) die jij wilt. Daarom is ons motto: If it is to be, it is up to me.

Nieuwsgierig naar ons?

Reviews van deelnemers:

“De tweedaagse training in mindset is voor mij een groot succes! Inge en Lonneke zorgen voor zeer veel verschillende werkvormen en lokken je uit je comfortzone. Je wordt warm ontvangen en tussendoor verwend met een lunch en wat lekkers. Door de cursus kom je in beweging en hierdoor kom je tot een mooie persoonlijke groei. Heerlijk om daarna ook je eigen kinderen, team en kinderen uit je klas te inspireren om bewuster aan de slag te gaan met mindset! Bedankt allemaal en tot ziens!”

Christel van de Steenoven

“Ik heb vandaag de eendaagse studiedag gevolgd van Platform Mindset bij Lonneke in Arnhem. Op een mooie locatie veel bruikbare informatie gekregen en met leuke, nieuwe ideeën weer naar huis! Morgen in mijn opvang aan de slag!”

Marjolein Mooijman

“Praktische handvatten, daar was ik naar op zoek. Hoe ik met name onze jongste kon begeleiden bij het omgaan met faalangst. Ik ontdekte echter zo veel meer dan dat! Er ging een wereld voor me open bij Platform Mindset. Van gedegen theorie naar aan den lijve zelf ervaren.

Voor mijzelf, als moeder maar ook in mijn werk als lichaamsgericht traumatherapeut. Wat ik leerde bij Platform Mindset is op vele gebieden van grote waarde. Het gaat voor mij om het je eigen maken van een basishouding in opvoeden, in met elkaar omgaan en zelfs ook in therapie.

De frisse manier van kijken, deskundigheid gecombineerd met humor en respect. En heerlijk dat “practice what you preach” een belangrijk onderdeel van de trainingen is.”

Sanne van Heumen, www.wijsinjelijf.nl

“Op 21-09-2019 nam ik deel aan de 1 daagse training mindset. Wat was dat ontzettend leuk. Ondanks dat ik als kindercoach en trainer van professionals in de jeugdhulpverlening al veel wist over mindset, heb ik zeker weer wat bijgeleerd. Vooral de doe-dingen vond ik erg leuk. Er is veel afwisseling tussen theorie en oefenen en de oefeningen zijn leuk om te doen. Er ontstaat gelijk een fijne sfeer door met elkaar bezig te zijn. De oefeningen zijn gelijk toepasbaar in de praktijk en dit heb ik dan ook volop als coach en trainer gedaan. Ik overweeg zeker om de tweedaagse ook te gaan volgen!”

Susan Soeters, Susan Soeters Kindercoaching

Wij werkten al samen met o.a.:

Kentalis

Enexis

KNGU

Trivium, schoolbestuur

Thieme Meulenhoff

Albert Heijn

Gemeente Meierijstad

Centrum jeugd en gezin

Rijksuniversiteit Groningen

UWV

Grafisch Lyceum Utrecht

Stichting Brede Buurtschool

KWA Bedrijfsadviseurs

Newman College Breda

Academie voor Zelfstandigheid

Marcanti College Amsterdam
Dit vinden anderen van ons!

Lees ook eens onze artikelen:

Complimenten 2.0

Complimenten geven 2.0 Je bent echt een doorzetter! Wat heb je goed doorgezet! Wat heb je goed doorgezet, daardoor is het je gelukt om het liedje al veel soepeler te spelen op je gitaar! Jij bent zó handig! [...]

Contact

Heb je een vraag of wil je iets anders weten? Laat het ons weten via onderstaand formulier!

    Titel

    Ga naar de bovenkant