Datum: 15 januari 2025
Tijd: 09:30 - 16:30
Locatie: Akoesticum, Ede
Eendaagse training

Steeds meer leraren ontdekken de kracht van de Leerkuil. Met deze tool, een metafoor voor leren, kun je kinderen heel goed inzicht geven in hun leerproces en ze stimuleren om bepaalde aspecten van dat proces te optimaliseren. Oftewel: met de leerkuil leer je groeien! De Leerkuil kun je individueel en incidenteel inzetten, maar je kunt de Leerkuil ook goed groepsgewijs (en schoolbreed!) inzetten en gebruiken om je hele groep te stimuleren in een lerende houding.

Op deze dynamische dag ga je zelf actief aan de slag en nemen Inge en Lonneke je mee de Leerkuil in. Na deze dag kun je de Leerkuil doorzien, doorleven en doorgeven:

  • Je leert hoe de metafoor van de Leerkuil precies werkt
  • Je gaat zelf een aantal effectieve werkvormen met de Leerkuil doen (die je vervolgens zelf kunt geven)
  • Je leert hoe je met de Leerkuil gedachtenonderzoek kunt doen
  • Je leert hoe belangrijk strategieën zijn om de Leerkuil door te komen en je krijgt werkvormen om dit in je groep/praktijk te stimuleren
  • Je leert hoe de Leerkuil kan helpen bij het uitbreiden van je emotionele vocabulaire en krijgt werkvormen om dit in te zetten
  • Je maakt een concreet plan hoe je de Leerkuil gaat inzetten in je dagelijkse praktijk

Datum: 15 januari 2025, 09:30 – 16:30 uur
Locatie: Akoesticum, Ede (vlak naast Station Ede-Wageningen)
Trainers: Inge Corstiaans en Lonneke Snijder

Investering: € 347,- (btw vrij). Dit is inclusief eten en drinken op deze dag en een leuke goodiebag met materialen om meteen mee aan de slag te gaan. Ook ontvang je van ons het e-book over de Leerkuil.

Voor wie: Leerkrachten, onderwijsassistenten, IB-ers, kindercoaches. Twijfel je of de training iets voor jou is? Stuur ons dan even een berichtje.