Datum: 14 mei 2025
Tijd: 09:30 - 16:30
Locatie: Utrecht (nabij CS)
Eendaagse training

De activiteiten uit de populaire mappen ‘Groei in je Groep!’ zorgen voor een lerende houding (groeimindset) bij de kinderen in je groep, en zelfs binnen de hele school. Steeds meer scholen ontdekken de kracht van deze activiteiten en zetten deze in hun schoolpraktijk in. Hoewel in het uitgebreid theoretisch gedeelte wordt uitgelegd hoe je die groeihouding kunt stimuleren, vinden veel leraren het prettig om hierover meer uitleg, tips en handreikingen te krijgen in deze training. In deze training leer je dan ook alles wat je moet weten om met Groei in je Groep aan de slag te gaan:

  • Je leert heel beknopt over de theorie van mindset en enkele aanverwante thema’s (we verwachten dat je de theorie en achtergrondinformatie in de map gelezen hebt, eventuele vragen hierover kun je natuurlijk stellen op deze dag)
  • Je leert de belangrijkste pijlers van groeigericht onderwijs beter kennen, zoals die ook in Groei in je Groep worden aangeboden
  • Je krijgt veel tips en handvatten om met de pijlers aan de slag te gaan in je groep (gr 1-8)
  • Je leert hoe je eigen houding invloed heeft op je groep en je onderwijsaanbod
  • Je krijgt tips om je collega’s enthousiast te maken voor groeigericht onderwijs
  • Je leert hoe je de activiteiten schoolbreed kunt aanbieden
  • Ook is er uiteraard ruimte om je vragen te stellen

Datum: 14 mei 2025, 09:30 – 16:30 uur
Locatie: Utrecht (vlakbij Utrecht Centraal)
Trainers: Inge Corstiaans en Lonneke Snijder

Investering: € 347,- (btw vrij). Dit is inclusief eten en drinken op deze dag en een leuke goodiebag met materialen om meteen mee aan de slag te gaan.

Voor wie: Leerkrachten, onderwijsassistenten, IB-ers, kindercoaches. Twijfel je of de training iets voor jou is? Stuur ons dan even een berichtje.