Datum: 18 april 2024
Tijd: 09:30 - 16:30
Locatie: Ede (Akoesticum)
Tweedaagse training


Klaar om je vaardigheden in de begeleiding (en opvoeding) van kinderen (0-99) naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan in voor deze tweedaagse training over optimale ontwikkeling!

Tijdens deze twee trainingsdagen gaan we dieper in op het begrip ‘welzijn’ en laten we je zien hoe je een ondersteunende en stimulerende leeromgeving kunt creëren. We delen en doorlopen effectieve technieken voor zelfzorg, stressmanagement en het bevorderen van emotionele veerkracht.

Daarnaast gaan we ook aan de slag met het ontdekken en ontwikkelen van de unieke talenten. Leer hoe je self-efficacy kunt versterken, om zelfverzekerd je doelen te kunnen nastreven. In alle stappen nemen we zowel je eigen ontwikkeling als die van de kinderen die je begeleidt en opvoedt.

Let op: vlotte communicatie, flexibiliteit en humor zijn vereisten tijdens de training, dus bereid je voor op een interactieve en inspirerende leerervaring. 😊

Deze training wordt gegeven door Lonneke en Inge: beiden professionals met een grote passie voor het begeleiden en opvoeden van kinderen. Ze delen graag hun kennis, ervaringen en praktische tips met jou, zodat jij jezelf én elk kind de kans op optimale ontwikkeling kunt bieden!

Datum: 18 en 19 april 2024, beide dagen van 09:30-16:30 uur
Locatie: Akoesticum, Ede (naast station Ede-Wageningen)
Trainers: Inge Corstiaans en Lonneke Snijder
Studiebelasting: 12 uur (2 dagen van 6 uur)
Certificering: digitaal deelnamecertificaat

Overnachting kun je naar eigen behoefte regelen. We zullen je per mail nog informeren over mogelijkheden in de omgeving.

Voor wie:
Zoals in al onze trainingen richten wij ons primair op Leraren (PO/VO), jeugdhulpverleners, kindercoaches en anderen die zich interesseren voor deze vakgebieden.
Deze tweedaagse training is geschikt voor iedereen die:

  • na de ‘gewone’ tweedaagse staat te popelen om nog meer te leren over positieve psychologie, mindset en persoonlijk leiderschap
  • na de online basistraining nog verder aan de slag wil
  • nog geen training bij ons gevolgd heeft maar wel heel geïnteresseerd is in het onderwerp ‘optimale ontwikkeling’.

Twijfel je of dit iets voor je is? Stuur ons dan even een berichtje. We denken graag met je mee!

Investering:
€ 619,- (vrijgesteld van btw) per deelnemer. Dit is inclusief:

  • twee compleet verzorgde dagen op een mooie locatie, inclusief lunch, koffie, thee, lekkers
  • een goodiebag met praktische materialen t.w.v. ruim € 50,-!