Mindet PubquizIn deze vreemde tijden missen we geregeld de kersen op de taarten. We blijven veel thuis, ontmoeten veel minder nieuwe mensen en maken gewoon minder mee… Dat is niet altijd even leuk!

Nu ook onze verdiepingsdag op 20 november niet kan doorgaan vanwege corona, zagen we kans om iets anders te doen dat al heel lang bovenaan ons verlanglijstje staat, namelijk de allereerste én direct allerleukste:

ONLINE MINDSET PUBQUIZ!

Tijdens deze speelse pubquiz ontmoeten we elkaar toch op deze dag een beetje (online). Jij zorgt voor je eigen drankje en hapje, wij zorgen voor de inhoud. De quiz heeft verschillende rondes met verschillende mindset-vragen, voor iedereen zit er wel iets in! Dus: trommel je collega’s of vrienden op en schrijf je direct in!

Hoe het werkt:

Op vrijdag 20 november van 20-22 uur neem je deel met je team (max 6 personen). Je kunt je ook individueel inschrijven, wij delen je dan in in een team van ‘losse’ deelnemers.

Wat je moet weten als je je aanmeldt voor deze online pubquiz:

  • Deelname is helemaal gratis.
  • Je kunt je inschrijven met een team (max. 6 personen) of individueel (wij delen je dan in bij een team).
  • Aanmelden kan t/m woensdag 18 november 12:00 uur via onderstaand formulier.
    Zodra je het formulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle informatie om mee te kunnen doen op de 20e. Zie je deze mail niet direct? Wacht dan heel even en controleer ook zeker je spam-folder even.
  • We werken met Zoom. Lonneke en Inge zijn de quizmasters en stellen je vragen in 5 verschillende rondes. Na elke ronde overleg je de antwoorden met je teamies in je eigen breakout-room. De teamcaptain stuurt de antwoorden in via een speciaal formulier. Na een aantal minuten keer je automatische terug naar de pubquiz. Dit werkt allemaal heel eenvoudig.

We hebben er zin in. Het zou tof zijn als je erbij bent op 20 november!

Hartelijke groet,

Inge Corstiaans en Lonneke Snijder


Aanmelding gesloten

Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor de pubquiz. Bedankt voor je interesse!