Tweedaagse training mindset

Datum: 1 maart 2024
Tijd: 09:30 - 16:30
Locatie: Utrecht (vlakbij Centraal Station)
Tweedaagse training
Trainingen-en-workshops

In onze populaire tweedaagse training dompelen Inge Corstiaans en Lonneke Snijder van Platform Mindset je onder in heel veel tools en achtergrondinformatie om de groeimindset bij anderen te stimuleren. De training is heel praktisch opgebouwd en geeft je veel handvatten om met mindset aan de slag te gaan. We starten met de mindset-theorie van Carol Dweck. Daarna doorlopen we theoretisch èn praktisch een aantal onderdelen.

Dag 1 = vrijdag 1 maart 2024, 09:30 – 16:30 uur
Dag 2 = vrijdag 15 maart 2024, 09:30 – 16:30 uur

Locatie: Utrecht (vlakbij Centraal Station)

Groei in je Groep dag

Datum: 20 maart 2024
Tijd: 09:30 - 16:30
Locatie: Utrecht (nabij CS)
Eendaagse training
Aan-de-slag-met-GijG

De activiteiten uit de populaire mappen ‘Groei in je Groep!’ zorgen voor een lerende houding (groeimindset) bij de kinderen in je groep, en zelfs binnen de hele school. Steeds meer scholen ontdekken de kracht van deze activiteiten en zetten deze in hun schoolpraktijk in. Hoewel in het uitgebreid theoretisch gedeelte wordt uitgelegd hoe je die groeihouding kunt stimuleren, vinden veel leraren het prettig om hierover meer uitleg, tips en handreikingen te krijgen in deze training. In deze training leer je dan ook alles wat je moet weten om met Groei in je Groep aan de slag te gaan:

 • Je leert heel beknopt over de theorie van mindset en enkele aanverwante thema’s (we verwachten dat je de theorie en achtergrondinformatie in de map gelezen hebt, eventuele vragen hierover kun je natuurlijk stellen op deze dag)
 • Je leert de belangrijkste pijlers van groeigericht onderwijs beter kennen, zoals die ook in Groei in je Groep worden aangeboden
 • Je krijgt veel tips en handvatten om met de pijlers aan de slag te gaan in je groep (gr 1-8)
 • Je leert hoe je eigen houding invloed heeft op je groep en je onderwijsaanbod
 • Je krijgt tips om je collega’s enthousiast te maken voor groeigericht onderwijs
 • Je leert hoe je de activiteiten schoolbreed kunt aanbieden
 • Ook is er uiteraard ruimte om je vragen te stellen

Datum: 20 maart 2024, 09:30 – 16:30 uur
Locatie: Utrecht (vlakbij Utrecht Centraal)
Trainers: Inge Corstiaans en Lonneke Snijder

Investering: € 347,- (btw vrij). Dit is inclusief eten en drinken op deze dag en een leuke goodiebag met materialen om meteen mee aan de slag te gaan.

Voor wie: Leerkrachten, onderwijsassistenten, IB-ers, kindercoaches. Twijfel je of de training iets voor jou is? Stuur ons dan even een berichtje.

Tweedaagse Veerkracht, welzijn en groei

Datum: 18 april 2024
Tijd: 09:30 - 16:30
Locatie: Ede (Akoesticum)
Tweedaagse training
Tweedaagse-training


Klaar om je vaardigheden in de begeleiding (en opvoeding) van kinderen (0-99) naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan in voor deze tweedaagse training over optimale ontwikkeling!

Tijdens deze twee trainingsdagen gaan we dieper in op het begrip ‘welzijn’ en laten we je zien hoe je een ondersteunende en stimulerende leeromgeving kunt creëren. We delen en doorlopen effectieve technieken voor zelfzorg, stressmanagement en het bevorderen van emotionele veerkracht.

Daarnaast gaan we ook aan de slag met het ontdekken en ontwikkelen van de unieke talenten. Leer hoe je self-efficacy kunt versterken, om zelfverzekerd je doelen te kunnen nastreven. In alle stappen nemen we zowel je eigen ontwikkeling als die van de kinderen die je begeleidt en opvoedt.

Let op: vlotte communicatie, flexibiliteit en humor zijn vereisten tijdens de training, dus bereid je voor op een interactieve en inspirerende leerervaring. 😊

Deze training wordt gegeven door Lonneke en Inge: beiden professionals met een grote passie voor het begeleiden en opvoeden van kinderen. Ze delen graag hun kennis, ervaringen en praktische tips met jou, zodat jij jezelf én elk kind de kans op optimale ontwikkeling kunt bieden!

Datum: 18 en 19 april 2024, beide dagen van 09:30-16:30 uur
Locatie: Akoesticum, Ede (naast station Ede-Wageningen)
Trainers: Inge Corstiaans en Lonneke Snijder
Studiebelasting: 12 uur (2 dagen van 6 uur)
Certificering: digitaal deelnamecertificaat

Overnachting kun je naar eigen behoefte regelen. We zullen je per mail nog informeren over mogelijkheden in de omgeving.

Voor wie:
Zoals in al onze trainingen richten wij ons primair op Leraren (PO/VO), jeugdhulpverleners, kindercoaches en anderen die zich interesseren voor deze vakgebieden.
Deze tweedaagse training is geschikt voor iedereen die:

 • na de ‘gewone’ tweedaagse staat te popelen om nog meer te leren over positieve psychologie, mindset en persoonlijk leiderschap
 • na de online basistraining nog verder aan de slag wil
 • nog geen training bij ons gevolgd heeft maar wel heel geïnteresseerd is in het onderwerp ‘optimale ontwikkeling’.

Twijfel je of dit iets voor je is? Stuur ons dan even een berichtje. We denken graag met je mee!

Investering:
€ 619,- (vrijgesteld van btw) per deelnemer. Dit is inclusief:

 • twee compleet verzorgde dagen op een mooie locatie, inclusief lunch, koffie, thee, lekkers
 • een goodiebag met praktische materialen t.w.v. ruim € 50,-!