Open trainingen

Wil jij de groeimindset vanuit een stevige en onderbouwde basis stimuleren?
Zoek jij handvatten om een stap verder te komen in de ontwikkeling van jezelf? Of van je klas of een kind dat je opvoedt of begeleidt?

Platform Mindset heeft:

 • een breed trainingsaanbod over mindset en gerelateerde onderwerpen
 • zowel trainingen op basis- als op verdiepend niveau
 • online trainingen en trainingen op mooie locaties
 • trainingen die bekend staan om hun praktische en speelse insteek, gevarieerde werkvormen en inspirerende trainers.
 • dynamische, persoonlijke en eerlijke trainingen. Wil je enkele reviews lezen, kijk dan hier.
Aan de slag met mindset

Agenda open trainingen


Er zijn geen aankomende evenementen.

Aanmeldformulier eendaagse basistraining

Voor al onze trainingen op open inschrijving geldt, tenzij nadrukkelijk anders vermeld:

 • tot nader orde geven wij geen live trainingen op open inschrijving
 • de trainingen zijn op HBO-niveau
 • er wordt van de deelnemers minimaal HBO werk- en denkniveau verwacht
 • de prijs is inclusief studiemateriaal
 • de prijs is inclusief btw
 • minimum aantal deelnemers: 8
 • annulering volgens artikel 13 van onze annuleringsvoorwaarden

“De tweedaagse training in mindset is voor mij een groot succes! Inge en Lonneke zorgen voor zeer veel verschillende werkvormen en lokken je uit je comfortzone. Je wordt warm ontvangen en tussendoor verwend met een lunch en wat lekkers. Door de cursus kom je in beweging en hierdoor kom je tot een mooie persoonlijke groei. Heerlijk om daarna ook je eigen kinderen, team en kinderen uit je klas te inspireren om bewuster aan de slag te gaan met mindset! Bedankt allemaal en tot ziens!”

Christel van de Steenoven

“Ik heb vandaag de eendaagse studiedag gevolgd van Platform Mindset bij Lonneke in Arnhem. Op een mooie locatie veel bruikbare informatie gekregen en met leuke, nieuwe ideeën weer naar huis! Morgen in mijn opvang aan de slag!”

Marjolein Mooijman

“Praktische handvatten, daar was ik naar op zoek. Hoe ik met name onze jongste kon begeleiden bij het omgaan met faalangst. Ik ontdekte echter zo veel meer dan dat! Er ging een wereld voor me open bij Platform Mindset. Van gedegen theorie naar aan den lijve zelf ervaren.

Voor mijzelf, als moeder maar ook in mijn werk als lichaamsgericht traumatherapeut. Wat ik leerde bij Platform Mindset is op vele gebieden van grote waarde. Het gaat voor mij om het je eigen maken van een basishouding in opvoeden, in met elkaar omgaan en zelfs ook in therapie.

De frisse manier van kijken, deskundigheid gecombineerd met humor en respect. En heerlijk dat “practice what you preach” een belangrijk onderdeel van de trainingen is.”

Sanne van Heumen, www.wijsinjelijf.nl

“Op 21-09-2019 nam ik deel aan de 1 daagse training mindset. Wat was dat ontzettend leuk. Ondanks dat ik als kindercoach en trainer van professionals in de jeugdhulpverlening al veel wist over mindset, heb ik zeker weer wat bijgeleerd. Vooral de doe-dingen vond ik erg leuk. Er is veel afwisseling tussen theorie en oefenen en de oefeningen zijn leuk om te doen. Er ontstaat gelijk een fijne sfeer door met elkaar bezig te zijn. De oefeningen zijn gelijk toepasbaar in de praktijk en dit heb ik dan ook volop als coach en trainer gedaan. Ik overweeg zeker om de tweedaagse ook te gaan volgen!”

Susan Soeters, Susan Soeters Kindercoaching
Lees hier meer ervaringen!