Platform Mindset – de podcast

Deel deze podcast nu met je vrienden en collega's!

Hoe kunnen we met meer plezier, betrokkenheid en enthousiasme leren? Inge Corstiaans en Lonneke Snijder bespreken in deze maandelijkse podcast allerlei ins en outs over mindset, positieve psychologie en persoonlijk leiderschap, oftewel: alles voor OPTIMALE ONTWIKKELING!

Wil je geen aflevering missen? Meld je dan nu aan voor onze speciale podcast-nieuwsbrief! Elke maand krijg je dan van ons een seintje als er een nieuwe podcast voor je klaar staat! 🙂

Vanaf september ’23 elke maand weer een nieuwe aflevering! 

Stel hier je vraag of vertel ons je verhaal!

Deze podcast maken we vóór en mét jou! We zoeken daarom inspirerende verhalen uit de praktijk en zijn benieuwd naar de vragen die er bij jullie leven.

Maakte jij een situatie mee waarin groei, lef of juist falen naar voren kwam? Die ene leerling die door jouw interventie eindelijk Lefland in durfde te stappen? Of die mindsetles die heel inspirerend werkte voor je klas? Of juist die enorme blunder die je maakte? Deel je verhaal – hoe groot of klein ook- met ons via ons contactformulier. We delen deze dan graag tijdens een van onze podcasts!

Heb jij een vraag over mindset aan ons die wellicht ook interessant kan zijn voor andere luisteraars? Laat het ons dan weten en wie weet behandelen we dan binnenkort jouw vraag in een van onze podcasts!

  Achtergrondinformatie en links uit de afleveringen:

  Aflevering 4 – van curling naar hangmat

  https://www.apa.org/pubs/journals/releases/dev-dev0000536.pdf

  https://www.eurekalert.org/news-releases/479061

  Aflevering 3 – de wildgroeimindset

  Download de bijbehorende poster op onze downloadpagina.