Inspirerende en bevlogen trainers

Wij bieden heel praktische trainingen en maken inspirerende materialen

Wij hebben met Platform Mindset sinds 2015 mensen geïnspireerd met onze trainingen en materialen. Vele scholen, leerkrachten, docenten, schoolleiders, – maar ook kindercoaches, logopedisten, orthopedagogen hebben hierdoor de kracht van de groeimindset ontdekt!

Als trainers van Platform Mindset werken wij allebei met kinderen, in de klas of individueel, en met (jong)volwassenen. Hierdoor staan we ‘met onze voeten in de klei’ en worden de trainingen heel praktisch. Daarbij nemen we de nieuwste wetenschappelijke inzichten mee.

Inge Corstiaans

Als leerkracht in het SBO sloeg ik steil achterover toen ik voor het eerst in aanraking kwam met de mindset-theorie: zo’n wezenlijke invloed op je ontwikkeling hoort toch bij ieder kind (0-99 jaar) bekend te zijn? Ook in mijn werk als kindercoach en -therapeut bleken ‘mindsets’ heel vaak de basis van problemen (en oplossingen!) te zijn.

Sinds mijn kennismaking met het werk van prof. Carol Dweck speelt ‘mindset’ een prominente rol in mijn leven. Als moeder, partner, ondernemer, coach, trainer, spreker, ontwikkelaar én eeuwige student kom ik dagelijks mijn eigen en andermans mindsets tegen. Ik heb het mijn missie gemaakt om jou de keuze tussen jezelf ontwikkelen en jezelf bewijzen op praktische, eerlijke en humoristische wijze bij te brengen.

Ik vind het heerlijk om een lezing of training te geven en kwartjes in het publiek te zien vallen: wetend dat je aan het eind van de dag de dingen anders ziet, doet en zegt, en daarmee een groot verschil voor jezelf en de mensen om je heen zult gaan maken.
Het ontwerpen en maken van mooie producten waarmee je (liefst op speelse wijze) je mindsets onder de loep kunt nemen vind ik ook een fijne uitdagende bezigheid: lekker pixel-pielen totdat het goed genoeg is, waardoor jij ook met meer ontspanning en plezier al je talenten kunt laten groeien!

Lonneke Snijder

Hoe verbaasd was ik, toen ik al ruim 10 jaar voor de klas stond en in aanraking kwam met de mindsettheorie van Dweck. Het was voor mij een lifechanging ervaring: hoe kón het dat ik hier niet eerder van had gehoord?!

Toen startte mijn missie. Als leerkracht, specialist (hoog)begaafdheid, moeder, trainer, ontwikkelaar, spreker en coach gooi ik alles in de strijd om iedereen te leren over de groeimindset. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om mensen te laten inzien hoe ver de invloed van je overtuigingen gaan. Daar gaan we dan spelenderwijs en met humor mee aan de slag. Let’s grow!

Enkele reacties van deelnemers aan trainingen en gebruikers van onze materialen:

Een training waar je energie van krijgt voor jezelf en anderen. Theorie en werkvormen om met kleine veranderingen in taal te focussen op groei. Door inzicht te geven/krijgen in proces i.p.v. resultaat. Een aanrader!

Mariska, Deelnemer Tweedaagse Training Mindset

Net de tweedaagse training Mindset gehad. Helemaal geweldig, dit zou iedereen moeten volgen die graag meer zijn eigen kracht wil halen!!!

Wietske, Deelnemer Tweedaagse Training Mindset

Vandaag een inspirerende trainingsdag in Groningen gehad! Veel afwisselende werkvormen en een bevlogen trainer. Bedankt, Inge Corstiaans!

Denise, Deelnemer Studiedag Aan de slag met Mindset

Wat een ge-wel-dig-e kaarten zijn dit! Ik zet ze dagelijks in binnen mijn klas. Er zijn vele werkvormen mee te bedenken en het zet mijn leerlingen echt aan tot denken over hun eigen groei! Top!

Linda, Gebruiker van de Groeikaarten

Neem contact met ons op!