Inspirerende trainingen en workshops!

Platform Mindset staat bekend om haar praktische, inspirerende en enthousiate trainers!

Platform Mindset verzorgt met grote regelmaat trainingen door het hele land, zowel in Nederland als in België. Dit gebeurt voornamelijk in-company; van keynotes tot aan complete studietrajecten. Voor leerkrachten en docenten, maar ook voor ouders, zorgmedewerkers, gemeentes of bedrijfsleven. 

Wil je meer weten over wat Platform Mindset voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande knoppen voor meer informatie. 

Training of lezing
bij jouw organisatie

Platform Mindset heeft een breed aanbod van lezingen, workshops, gastlessen, etc. Elke training kenmerkt zich door de praktische toepasbaarheid en de inspirerende trainers. Bijna dagelijks geeft Platform Mindset trainingen op locatie. 

Klik op onderstaande knop om te lezen wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Onze trainingen
met open inschrijving

Platform Mindset organiseert regelmatig trainingen, zoals de Tweedaagse Training Mindset of ‘Een dag aan de slag met mindset’ voor leerkrachten. Op deze dagen willen we je inspireren, laten groeien en veel tools meegeven voor je dagelijkse praktijk. 

Klik op onderstaande knop om te zien welke trainingen gepland zijn en hoe goed zij door de deelnemers worden gewaardeerd!

Ken je onze mooie producten al? Zoals de Groeikaarten? Een mooi hulpmiddel om de groeimindset te stimuleren! 

Klik op de knop om al onze producten te bekijken!