Deelnemers vertellen

Uiteraard kunnen wij vertellen hoe leuk en inspirerend onze trainingen, site, webinars en producten zijn, maar we laten liever onze deelnemers/klanten aan het woord!

★ ★ ★ ★ ★
Super toffe info en ideeën. Het helpt de kids en mij om anders tegen dingen aan te kijken!!! En op een andere manier met onze mindset om te gaan. Thanks.
Heleen Beumer
16 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
Heel bruikbaar mooi aanbod wat mij als leerkracht, als coach én als mens heeft doen groeien. Er zit passie in dit werk, dat voel he aan alles.
Saar Desteghe
15 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
Als je met de inhouden rond mindset aan de slag gaat met kinderen, kom je snel tot heel fijne leermomenten met een zachte communicatie. Het materiaal wordt in ons CAR Accent graag gebruikt (vb.: happertjes met groei- en evaluatievragen).
Karolien Verraes
2 oktober 2022
★ ★ ★ ★ ★
Super website! Veel downloads die ik in de klas gebruik, echt een aanrader!
Geertrui Nieuwenhuis
1 oktober 2022
★ ★ ★ ★ ★
Ik lees graag de nieuwsbrief en gebruik meerdere materialen in mijn mindset lessen in de groep en om kinderen te ondersteunen met hun zelfvertrouwen.
Melanie Van Der Bijl
12 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
Wat een fijn platform; met veel info over de groeimindset. Inge geeft fijne trainingen met bruikbare tips die je direct in kunt zetten. Het zet je zeker aan het denken, ze nodigt je uit om je eigen mindset te ‘ervaren’ en geeft handreikingen hoe hier mee om te gaan. Maak meteen even een account aan zodat je bij de downloads kunt, heel bruikbaar voor thuis, in de klas en in het team!
Eef Bustin- Voesten
2 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
Een heel mooi en waardevol Platform. Kinderen vinden Fixie en Growie leuk en willen altijd graag op Growie lijken. Hiervoor zijn ze bereid uit hun comfortzone te stappen. Ik gebruik de map vol ideeën graag! Daarnaast worden er vaak gratis downloads gedeeld met groeitaal en bv. de Cirkel van invloed, die heel fijn te gebruiken zijn in de begeleiding van kinderen! Ik zou zeggen: volg ze en laat je verrassen met al het moois dat ze delen!
Douscha Velden
12 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
De materialen van Platform Mindset zijn erg leerzaam en inspirerend. Ik heb meerdere webinars van hen gevolgd en heb daar veel van geleerd. Ik hoop dat hun aansprekende posters en materialen in alle scholen gebruikt gaan worden.
Greet Dwarshuis
21 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
Er is ruim aanbod in gratis downloads. Zowel in mijn praktijk als in de klas heb ik er vele hangen. De map mindset heeft al vele kinderen geholpen aan een groeimindset!
Mirjam N.
6 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
De downloads van platform mindset zijn heel bruikbaar en geven mij altijd weer inspiratie.. In mijn werk als passend onderwijs begeleider en docent pak ik ze er regelmatig bij.. Of ik hang de mooie spreuken om over na te denken of in de klas. Superblij mee! Ga zo door!! 😊 ❤️
Gerrieke Coljee
15 september 2022