Deelnemers vertellen

Uiteraard kunnen wij vertellen hoe leuk en inspirerend onze trainingen zijn, maar we laten liever onze deelnemers aan het woord!

Deelnemers van de tweedaagse training:

“De tweedaagse training in mindset is voor mij een groot succes! Inge en Lonneke zorgen voor zeer veel verschillende werkvormen en lokken je uit je comfortzone. Je wordt warm ontvangen en tussendoor verwend met een lunch en wat lekkers. Door de cursus kom je in beweging en hierdoor kom je tot een mooie persoonlijke groei. Heerlijk om daarna ook je eigen kinderen, team en kinderen uit je klas te inspireren om bewuster aan de slag te gaan met mindset! Bedankt allemaal en tot ziens!”

– Christel van de Steenoven


Sanne van Heumen“Praktische handvatten, daar was ik naar op zoek. Hoe ik met name onze jongste kon begeleiden bij het omgaan met faalangst. Ik ontdekte echter zo veel meer dan dat! Er ging een wereld voor me open bij Platform Mindset. Van gedegen theorie naar aan den lijve zelf ervaren.

Voor mijzelf, als moeder maar ook in mijn werk als lichaamsgericht traumatherapeut. Wat ik leerde bij Platform Mindset is op vele gebieden van grote waarde. Het gaat voor mij om het je eigen maken van een basishouding in opvoeden, in met elkaar omgaan en zelfs ook in therapie.

De frisse manier van kijken, deskundigheid gecombineerd met humor en respect. En heerlijk dat “practice what you preach” een belangrijk onderdeel van de trainingen is.”

– Sanne van Heumen
www.wijsinjelijf.nl


Sanne Donders“Vandaag de Mindset Tweedaagse afgerond. En net als de eerste dag vol indrukken, vol informatie thuis gekomen. Steeds een prettige afwisseling tussen luisteren en zelf doen/ervaringen uitwisselen. Ik ben enorm gemotiveerd om met alle nieuwe kennis en ideeën aan de slag te gaan! Inge en Lonneke, bedankt!”

– Susan Donders


“De tweedaagse workshop is inspirerend, motiverend en positief. Inge biedt een afwisselend interactief programma met ‘never a dull moment’. Ik zeg; “Schrijf je in, hier krijg je geen spijt van!”

– Thea Mommersteeg


“Gisteren heb ik een inspirerende 2-daagse training in Utrecht afgerond. Een echte aanrader! Een laagdrempelige cursus met veel praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. Inge en Lonneke hebben mij nog enthousiaster gemaakt om met de verschillende werkvormen aan de slag te gaan in mijn bovenbouwgroep. Maar het begint natuurlijk met de bewustwording bij mijzelf. En dat is ze gelukt! Nu ga ik mijn team enthousiast maken!”

– Marije Sonderen

Deelnemers van de eendaagse training:

Marjolein Mooijman“Ik heb vandaag de eendaagse studiedag gevolgd van Platform Mindset bij Lonneke in Arnhem. Op een mooie locatie veel bruikbare informatie gekregen en met leuke, nieuwe ideeën weer naar huis! Morgen in mijn opvang aan de slag!”

– Marjolein Mooijman
van Gastouder bij Lein 


Susan Soeters“Op 21-09-2019 nam ik deel aan de 1 daagse training mindset. Wat was dat ontzettend leuk. Ondanks dat ik als kindercoach en trainer van professionals in de jeugdhulpverlening al veel wist over mindset, heb ik zeker weer wat bijgeleerd. Vooral de doe-dingen vond ik erg leuk. Er is veel afwisseling tussen theorie en oefenen en de oefeningen zijn leuk om te doen. Er ontstaat gelijk een fijne sfeer door met elkaar bezig te zijn. De oefeningen zijn gelijk toepasbaar in de praktijk en dit heb ik dan ook volop als coach en trainer gedaan. Ik overweeg zeker om de tweedaagse ook te gaan volgen!”

– Susan Soeters
Susan Soeters Kindercoaching