Deelnemers vertellen

Uiteraard kunnen wij vertellen hoe leuk en inspirerend onze trainingen, site, webinars en producten zijn, maar we laten liever onze deelnemers/klanten aan het woord!

★ ★ ★ ★ ★
Als je met de inhouden rond mindset aan de slag gaat met kinderen, kom je snel tot heel fijne leermomenten met een zachte communicatie. Het materiaal wordt in ons CAR Accent graag gebruikt (vb.: happertjes met groei- en evaluatievragen).
Karolien Verraes
2 oktober 2022
★ ★ ★ ★ ★
Super website! Veel downloads die ik in de klas gebruik, echt een aanrader!
Geertrui Nieuwenhuis
1 oktober 2022
★ ★ ★ ★ ★
Een heel mooi en waardevol Platform. Kinderen vinden Fixie en Growie leuk en willen altijd graag op Growie lijken. Hiervoor zijn ze bereid uit hun comfortzone te stappen. Ik gebruik de map vol ideeën graag! Daarnaast worden er vaak gratis downloads gedeeld met groeitaal en bv. de Cirkel van invloed, die heel fijn te gebruiken zijn in de begeleiding van kinderen! Ik zou zeggen: volg ze en laat je verrassen met al het moois dat ze delen!
Douscha Velden
12 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
Er is ruim aanbod in gratis downloads. Zowel in mijn praktijk als in de klas heb ik er vele hangen. De map mindset heeft al vele kinderen geholpen aan een groeimindset!
Mirjam N.
6 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
De downloads van platform mindset zijn heel bruikbaar en geven mij altijd weer inspiratie.. In mijn werk als passend onderwijs begeleider en docent pak ik ze er regelmatig bij.. Of ik hang de mooie spreuken om over na te denken of in de klas. Superblij mee! Ga zo door!! 😊 ❤️
Gerrieke Coljee
15 september 2022