Training op locatie / incompany

Platform Mindset verzorgt met grote regelmaat trainingen door het hele land, zowel in Nederland als in België. Dit gebeurt voornamelijk in-company; van boeiende keynote tot aan een compleet mindsettraject. Voor leerkrachten en docenten, maar ook voor ouders, zorgmedewerkers, gemeentes of bedrijfsleven. Hierin hebben we inmiddels ruime expertise en ervaring opgebouwd!

We stemmen vooraf iedere training/lezing af op de wensen en de beginsituatie van de deelnemers.

Wil je meer weten over wat Platform Mindset voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande knoppen voor meer informatie.
Heb je specifiekere wensen voor een training, of andere vragen, neem dan contact met ons op.

Voor al onze trainingen op locatie geldt, tenzij nadrukkelijk anders vermeld:

 • de trainingen zijn op HBO-niveau
 • er wordt van de deelnemers minimaal HBO werk- en denkniveau verwacht
 • de genoemde prijs is exclusief btw en reiskosten (€ 0,32 p/km)
 • de genoemde prijs is gebaseerd op een deelnemersaantal tot 25. Bij grotere groepen geldt een toeslag

Basis:

Onze trainers staan voor inspirerende, interactieve en heldere keynotes op jouw congres of event! De inhoud wordt geheel in overleg afgestemd op de doelgroep.

Investering: afhankelijk van duur en groepsgrootte. Vraag offerte aan: mail@platformmindset.nl

Tijdens deze lezing of workshop maken de deelnemers kennis met de mindsettheorie van Carol Dweck. We laten het verschil zien tussen de vaste mindset en de groeimindset en maken inzichtelijk welke effecten deze manieren van denken hebben op hoe je als volwassene of kind in het leven staat. Ook krijgen de deelnemers een aantal concrete tips voor het (helpen) ontwikkelen van een groeimindset.

Investering: € 250,- (excl btw en reiskosten à € 0,32 p/km) bij <25 deelnemers.
Bij grotere deelnemersaantallen: vraag offerte aan.

Tijdens deze lezing maken de deelnemers uitvoerig kennis met de mindsettheorie van Carol Dweck. We verklaren waarom sommige kinderen of volwassenen genieten van uitdagingen, hard werken voor hun doelen en zich niet uit het veld laten slaan door tegenslagen, terwijl anderen het liefst alleen gemakkelijke opdrachten doen en zich dom voelen wanneer ze hard moeten werken om iets onder de knie te krijgen. De deelnemers leren hoe ze een positieve mindset bij kinderen (en zichzelf!) kunnen stimuleren en bekrachtigen.

Investering: € 325,- (excl btw en reiskosten à € 0,32 p/km) tot 25 deelnemers.
Bij grotere aantallen: vraag offerte aan

Tijdens deze training maken de deelnemers uitvoerig kennis met de mindsettheorie van Carol Dweck. We verklaren waarom sommige kinderen of volwassenen genieten van uitdagingen, hard werken voor hun doelen en zich niet uit het veld laten slaan door tegenslagen, terwijl anderen het liefst alleen gemakkelijke opdrachten doen en zich dom voelen wanneer ze hard moeten werken om iets onder de knie te krijgen. De deelnemers leren hoe ze een positieve mindset bij kinderen (en zichzelf!) kunnen stimuleren en bekrachtigen en maken daarnaast de koppeling met hun eigen werksituatie. Ook krijgen de deelnemers oefeningen en handvatten mee om een start te maken met de groeimindset in hun praktijk.

Investering: € 600,- (excl btw en reiskosten à € 0,32 p/km) bij <25 deelnemers.
Bij grotere deelnemersaantallen: vraag offerte aan.

Tijdens deze dag maken de deelnemers zeer uitvoerig kennis met de mindsettheorie van Carol Dweck. We verklaren waarom sommige kinderen of volwassenen genieten van uitdagingen, hard werken voor hun doelen en zich niet uit het veld laten slaan door tegenslagen, terwijl anderen het liefst alleen gemakkelijke opdrachten doen en zich dom voelen wanneer ze hard moeten werken om iets onder de knie te krijgen. De deelnemers leren hoe ze een positieve mindset bij kinderen (en zichzelf!) kunnen stimuleren en bekrachtigen en maken daarnaast de koppeling met hun eigen werksituatie. Door middel van diverse opdrachten en oefeningen worden de deelnemers uitgedaagd om vanuit de mindsetgedachte kritisch te kijken naar hun werkwijzen en gewoonten.
In overleg worden er aansluitend enkele mindsetthema’s verder uitgediept op deze dag, hierbij willen we graag aansluiten bij de beginsituatie en de behoeftes van het team. Denk hierbij aan groeitaal, fouten maken, psychologische veiligheid, etc.

Investering: € 999,- (excl btw en reiskosten à € 0,32 p/km) bij <25 deelnemers.
Bij grotere deelnemersaantallen: vraag offerte aan.

Verdieping:

under construction 🙂

Teamtraject:

Tijdens deze driedaagse training (dagen verspreid over schooljaar) verkennen we alle relevante aspecten rondom het thema mindset. Door middel van afwisselende en actieve werkvormen worden de deelnemers uitgedaagd om zelf de verdieping te zoeken. Hierbij staan zelfontwikkeling en praktische (onderwijs)toepassingen centraal.

De deelnemers leren hoe ze een positieve mindset bij kinderen (en zichzelf!) kunnen stimuleren en bekrachtigen. Ze beschikken over kennis en vaardigheden die ze direct kunnen toepassen en weten welke materialen en werkvormen ze hierbij kunnen gebruiken. Daarnaast krijgen ze inzicht in hun eigen mindset en de groeimogelijkheden die binnen hun persoonlijke en professionele ontwikkeling van belang zijn.

Daarnaast gaan we actief aan de slag om mindset binnen de school en het team een plek te geven. Hierbij kun je denken aan teamafspraken, een doorgaande lijn, mindset in de teamkamer, mindset en het rapport, etc. Deze thema’s worden in overleg uitgekozen tijdens een uitgebreid intake gesprek. Een vaste tussentijdse evaluatie geeft ook mogelijkheden om het traject tussendoor verder af te stemmen op de behoefte van school.

Belangrijke thema’s die tijdens de module aan bod komen, zijn onder andere

 • (leer)motivatie, verwachtingen en self-efficacy
 • uitdagingen en doelen
 • comfortzone en zelfvertrouwen
 • fouten maken en leren
 • breinplasticiteit
 • doorzettingsvermogen
 • groeitaal en –gedachten
 • psychologische veiligheid

Voor wie:
Voor schoolteams die zich willen ontwikkelen naar een groeischool: een school die de groeimindset ‘ademt’.

Waar en wanneer:
Drie studiedagen, verspreid over een schooljaar.

Trainer(s):
Inge Corstiaans, Lonneke Snijder

Investering:
Drie studiedagen, intakegesprek, tussentijdse evaluatie
€ 3499,- (excl btw en reiskosten).

Voor vragen of voor aanvragen, mail ons! mail@platformmindset.nl