Training mindset:

Op zoek naar een training mindset? Platform Mindset geeft dynamische, leerzame en praktische trainingen. Inge en Lonneke zijn ervaren en inspirerende trainers  en houden je graag een spiegel voor, geven je tools om je te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel!

We geven online trainingen, maar ook bij jou op locatie. Ook hebben we een groot aanbod aan interessante trainingsdagen waar je je individueel voor kunt inschrijven.

Online
trainingen

Online mindset trainingen

Online training saai en statisch? Helemaal niet! Onze trainingen zijn dynamisch en interactief. Kom dus maar uit die luie stoel!

online trainingen

Onze
webinars

Online mindset trainingen

Zin in een korte boost op het gebied van mindset? Volg dan onze webinars, zoals over de Leerkuil, Groeitaal of Falosofie!

webinars

Incompany
trainingen

Mindset training op locatie

We bieden ook maatwerk voor scholen, non-profitorganisaties en voor business. Bekijk alle mogelijkheden hier!

incompany trainingen

Open
trainingen

Open training mindset

Meer weten over mindset? We hebben je een groot aanbod van basis- en verdiepingstrainingen. Hier zit gegarandeerd iets voor je bij!

open trainingen

Onze trainers

Lonneke Snijder en Inge Corstiaans

Platform Mindset bestaat uit Inge Corstiaans en Lonneke Snijder. Zij zijn door hun achtergrond en kennis zeer ervaren trainers. Sinds 2015 geven zij trainingen voor Platform Mindset en ontwikkelen materialen om de groeimindset te stimuleren.

Lees hier meer over hun unieke achtergrond en werkwijze.

Lees meer over ons!

Ervaringen van deelnemers:

“De tweedaagse training in mindset is voor mij een groot succes! Inge en Lonneke zorgen voor zeer veel verschillende werkvormen en lokken je uit je comfortzone. Je wordt warm ontvangen en tussendoor verwend met een lunch en wat lekkers. Door de cursus kom je in beweging en hierdoor kom je tot een mooie persoonlijke groei. Heerlijk om daarna ook je eigen kinderen, team en kinderen uit je klas te inspireren om bewuster aan de slag te gaan met mindset! Bedankt allemaal en tot ziens!”

Christel van de Steenoven

“Ik heb vandaag de eendaagse studiedag gevolgd van Platform Mindset bij Lonneke in Arnhem. Op een mooie locatie veel bruikbare informatie gekregen en met leuke, nieuwe ideeën weer naar huis! Morgen in mijn opvang aan de slag!”

Marjolein Mooijman

“Praktische handvatten, daar was ik naar op zoek. Hoe ik met name onze jongste kon begeleiden bij het omgaan met faalangst. Ik ontdekte echter zo veel meer dan dat! Er ging een wereld voor me open bij Platform Mindset. Van gedegen theorie naar aan den lijve zelf ervaren.

Voor mijzelf, als moeder maar ook in mijn werk als lichaamsgericht traumatherapeut. Wat ik leerde bij Platform Mindset is op vele gebieden van grote waarde. Het gaat voor mij om het je eigen maken van een basishouding in opvoeden, in met elkaar omgaan en zelfs ook in therapie.

De frisse manier van kijken, deskundigheid gecombineerd met humor en respect. En heerlijk dat “practice what you preach” een belangrijk onderdeel van de trainingen is.”

Sanne van Heumen, www.wijsinjelijf.nl

“Op 21-09-2019 nam ik deel aan de 1 daagse training mindset. Wat was dat ontzettend leuk. Ondanks dat ik als kindercoach en trainer van professionals in de jeugdhulpverlening al veel wist over mindset, heb ik zeker weer wat bijgeleerd. Vooral de doe-dingen vond ik erg leuk. Er is veel afwisseling tussen theorie en oefenen en de oefeningen zijn leuk om te doen. Er ontstaat gelijk een fijne sfeer door met elkaar bezig te zijn. De oefeningen zijn gelijk toepasbaar in de praktijk en dit heb ik dan ook volop als coach en trainer gedaan. Ik overweeg zeker om de tweedaagse ook te gaan volgen!”

Susan Soeters, Susan Soeters Kindercoaching
Lees meer ervaringen

Platform Mindset is een door CRKBO-geregistreerde instelling. Daardoor hoeven wij over al onze trainingen en lessen geen btw te berekenen.