Online
trainingen

Online mindset trainingen

Onze online mindset trainingen zijn dynamisch en interactief!

online trainingen

Onze diverse webinars

Online mindset trainingen

Elk webinar is een korte boost op het gebied van mindset, boordevol informatie!

webinars

Incompany
trainingen

Mindset training op locatie

Speciaal maatwerk voor scholen, non-profitorganisaties en voor business!

incompany trainingen

Open
trainingen

Open training mindset

Live mindset trainingen op goed bereikbare locaties!

open trainingen

Steeds meer mensen weten dat je vanuit een groeimindset veel meer open voor staat voor leren en ontwikkelen. Fouten maken vinden we daardoor steeds interessanter. De groeimindset komt je welzijn ten goede en je kunt je potentieel meer ontwikkelen.

Het is dus niet meer dan logisch dat steeds meer mensen willen weten hoe ze deze groeimindset kunnen stimuleren, zowel bij zichzelf als bij anderen.

Platform Mindset geeft dynamische, leerzame en praktische trainingen en Inge en Lonneke zijn ervaren en inspirerende trainers. Ze houden je graag een spiegel voor, geven je tools om je te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel!

We geven online trainingen, maar ook bij jou op locatie. Ook hebben we een groot aanbod aan interessante trainingsdagen waar je je individueel voor kunt inschrijven.

Onze trainers

Lonneke Snijder en Inge Corstiaans

Platform Mindset bestaat uit Inge Corstiaans en Lonneke Snijder. Zij zijn door hun achtergrond en kennis zeer ervaren trainers. Sinds 2015 geven zij trainingen voor Platform Mindset en ontwikkelen materialen om de groeimindset te stimuleren.

Lees hier meer over hun unieke achtergrond en werkwijze.

Lees meer over ons!

Ervaringen van deelnemers:

“De tweedaagse training in mindset is voor mij een groot succes! Inge en Lonneke zorgen voor zeer veel verschillende werkvormen en lokken je uit je comfortzone. Je wordt warm ontvangen en tussendoor verwend met een lunch en wat lekkers. Door de cursus kom je in beweging en hierdoor kom je tot een mooie persoonlijke groei. Heerlijk om daarna ook je eigen kinderen, team en kinderen uit je klas te inspireren om bewuster aan de slag te gaan met mindset! Bedankt allemaal en tot ziens!”

Christel van de Steenoven

“Ik heb vandaag de eendaagse studiedag gevolgd van Platform Mindset bij Lonneke in Arnhem. Op een mooie locatie veel bruikbare informatie gekregen en met leuke, nieuwe ideeën weer naar huis! Morgen in mijn opvang aan de slag!”

Marjolein Mooijman

“Praktische handvatten, daar was ik naar op zoek. Hoe ik met name onze jongste kon begeleiden bij het omgaan met faalangst. Ik ontdekte echter zo veel meer dan dat! Er ging een wereld voor me open bij Platform Mindset. Van gedegen theorie naar aan den lijve zelf ervaren.

Voor mijzelf, als moeder maar ook in mijn werk als lichaamsgericht traumatherapeut. Wat ik leerde bij Platform Mindset is op vele gebieden van grote waarde. Het gaat voor mij om het je eigen maken van een basishouding in opvoeden, in met elkaar omgaan en zelfs ook in therapie.

De frisse manier van kijken, deskundigheid gecombineerd met humor en respect. En heerlijk dat “practice what you preach” een belangrijk onderdeel van de trainingen is.”

Sanne van Heumen, www.wijsinjelijf.nl

“Op 21-09-2019 nam ik deel aan de 1 daagse training mindset. Wat was dat ontzettend leuk. Ondanks dat ik als kindercoach en trainer van professionals in de jeugdhulpverlening al veel wist over mindset, heb ik zeker weer wat bijgeleerd. Vooral de doe-dingen vond ik erg leuk. Er is veel afwisseling tussen theorie en oefenen en de oefeningen zijn leuk om te doen. Er ontstaat gelijk een fijne sfeer door met elkaar bezig te zijn. De oefeningen zijn gelijk toepasbaar in de praktijk en dit heb ik dan ook volop als coach en trainer gedaan. Ik overweeg zeker om de tweedaagse ook te gaan volgen!”

Susan Soeters, Susan Soeters Kindercoaching
Lees meer ervaringen

Platform Mindset is een door CRKBO-geregistreerde instelling. Daardoor hoeven wij over al onze trainingen en lessen geen btw te berekenen.