Live
trainingen

Open training mindset

Inspirerende live mindset trainingen om je verder te ontwikkelen!

Online
trainingen

Online mindset trainingen

Onze online mindset trainingen zijn dynamisch en interactief!

Onze diverse webinars

Online mindset trainingen

Elk webinar is een boost op het gebied van mindset, boordevol informatie!

Team-
trainingen

Mindset training op locatie

Speciaal maatwerk voor scholen, non-profitorganisaties en voor business!

Steeds meer mensen weten dat je vanuit een groeimindset veel meer open voor staat voor leren en ontwikkelen. Fouten maken vinden we daardoor steeds interessanter. De groeimindset komt je welzijn ten goede en je kunt je potentieel meer ontwikkelen.

Het is dus niet meer dan logisch dat steeds meer mensen willen weten hoe ze deze groeimindset kunnen stimuleren, zowel bij zichzelf als bij anderen.

Platform Mindset geeft dynamische, leerzame en praktische trainingen en Inge en Lonneke zijn ervaren en inspirerende trainers. Ze houden je graag een spiegel voor, geven je tools om je te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel!

We geven online trainingen, maar ook bij jou op locatie. Ook hebben we een groot aanbod aan interessante trainingsdagen waar je je individueel voor kunt inschrijven.

Onze trainers

Lonneke Snijder en Inge Corstiaans

Platform Mindset bestaat uit Inge Corstiaans en Lonneke Snijder. Zij zijn door hun achtergrond en kennis zeer ervaren trainers. Sinds 2015 geven zij trainingen voor Platform Mindset en ontwikkelen materialen om de groeimindset te stimuleren.

Lees hier meer over hun unieke achtergrond en werkwijze.

Wat deelnemers zeggen:

★ ★ ★ ★ ★
De tweedaagse van Platform Mindset is een absolute aanrader! Inge en Lonneke delen op een luchtige en gezellige manier een hoop informatie wat je meteen kan inzetten in je klas maar ook bij jezelf en je gezin. Inspirerend!!
Niki van der Sar
26 april 2023
★ ★ ★ ★ ★
Ik ben heel blij met de online training die ik bij jullie heb gevolgd. Een waardevolle scholing. Met veel meer zelfvertrouwen geef ik de kinderen mooie lessen over mindset tijdens en naast de gewone lessen in het basisonderwijs. En uiteraard maak ik gebruik van jullie mooie materialen!😍
IlseSlop
23 september 2022
★ ★ ★ ★
Ik vond het een leuke, inspirerende en weer getriggerd met nieuwe inspiratie die direct in te zetten is in de klas. Een deel van de kennis was voor mij wel al bekend (brein, Pygmalion), maar het meeste in combi met werkvormen was nieuw.
Marusha Fehling
3 oktober 2022
★ ★ ★ ★ ★
Op 17 september (2022) dag 1 van de training mindset bijgewoond en hoewel ik al aardig bekend ben met de theorie, heb ik mezelf positief laten verrassen door nog meer nieuwe inzichten. Veel afwisseling tussen theorie en praktijk en dat werkt inspirerend. Ik ga nu nog bewuster in de klas aan de slag met de mindset. Ik ben benieuwd naar de 2e dag.
Monique Kroes
18 september 2022
★ ★ ★ ★
Leerzame tweedaagse gehad! Fijne oefeningen meegekregen waar ik morgen in de klas direct mee aan de slag kan!😊👍🏻
Karin Goes
5 oktober 2022
★ ★ ★ ★ ★
Mijn tweedaagse van Platform Mindset zit erop. Het waren ontzettend inspirerende dagen waar ik echt van heb genoten. Veel ervaren en geleerd. Je krijgt veel inzichten en praktische toepassingen waar je zelf mee aan de slag kan gaan! Breed inzetbaar! Alles begint bij de juiste mindset dus super waardevol om hierover te leren 🧡.
Rinske Leegstraten
19 april 2023
★ ★ ★ ★ ★
Momenteel volg ik de online cursus mindset, en deze is super leerzaam, praktisch en interactief. Alles wat je leert, kun je de volgende dag gebruiken in je praktijk of in de klas. Doordat je het zelf ervaart, kun je kinderen beter snappen en begeleiden in hun eigen mindset struggles. Ook de “gratis” downloads op de pagina zijn fijn om te gebruiken in de praktijk of klas. Theorie en praktijk liggen elkaar. Deze meiden weten waar ze over praten! Down to earth met ook een wetenschappenlijk randje. Niet twijfelen maar doen. Je krijgt er zeker geen spijt van.
Paula Besseling
19 september 2022

Platform Mindset is een door CRKBO-geregistreerde instelling. Daardoor hoeven wij over al onze trainingen en lessen geen btw te berekenen.