Tweedaagse Veerkracht, Welzijn en Groei

Wanneer – waar?

25 en 26 nov. 2024
Ede (Akoesticum)

10 en 11 april 2025
Ede (Akoesticum)

Voor wie?

Leraren (PO/VO), jeugdhulpverleners, kindercoaches, andere geïnteresseerden in de groeimindset.

Overig:

Studiebelasting: 12 uur
(
2 dagen van 6 uur)
Certificering: digitaal deelnamecertificaat.

Klik op de gewenste data om je aan te melden:

Klaar om je vaardigheden in de begeleiding (en opvoeding) van kinderen (0-99) naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan in voor deze tweedaagse training over optimale ontwikkeling!

Tijdens deze twee trainingsdagen gaan we in op het begrip ‘welzijn’ en laten we je zien hoe je een ondersteunende en stimulerende leeromgeving kunt creëren. We delen en doorlopen effectieve technieken voor zelfzorg, stressmanagement en het bevorderen van emotionele veerkracht.

Daarnaast gaan we ook aan de slag met het ontdekken en ontwikkelen van de unieke talenten. Leer hoe je self-efficacy kunt versterken, om zelfverzekerd je doelen te kunnen nastreven. In alle stappen nemen we zowel je eigen ontwikkeling als die van de kinderen die je begeleidt en opvoedt.

Let op: vlotte communicatie, flexibiliteit en humor zijn vereisten tijdens de training, dus bereid je voor op een interactieve en inspirerende leerervaring. 😊

Voor wie

De training is gericht op leraren (PO/VO), jeugdhulpverleners, kindercoaches en andere geïnteresseerden. Deze training is geschikt voor iedereen die:

  • na de ‘gewone’ tweedaagse staat te popelen om nog meer te leren over positieve psychologie, mindset en persoonlijk leiderschap
  • na de online basistraining nog verder aan de slag wil
  • nog geen training bij ons gevolgd heeft maar wel heel geïnteresseerd is in het onderwerp ‘optimale ontwikkeling’.

Twijfel je of dit iets voor je is? Stuur ons dan even een berichtje. We denken graag met je mee!

Door wie

Deze training wordt gegeven door Lonneke en Inge: beiden professionals met een grote passie voor het begeleiden en opvoeden van kinderen. Ze delen graag hun kennis, ervaringen en praktische tips met jou, zodat jij jezelf én elk kind de kans op optimale ontwikkeling kunt bieden!

Ook handig te weten:

Tijden: de trainingsdagen beginnen telkens om 09:30 uur en duren tot 16:30 uur
Studiebelasting: 12 uur (2 dagen van 6 uur)
Certificering: digitaal deelnamecertificaat
Overnachting kun je naar eigen behoefte regelen. We zullen je per mail nog informeren over mogelijkheden in de omgeving.

Investering

€ 619,- (vrijgesteld van btw) per deelnemer. Dit is inclusief:

  • twee compleet verzorgde dagen op een mooie locatie, inclusief lunch, koffie, thee, lekkers
  • een goodiebag met praktische materialen t.w.v. ruim € 50,-!

Wat deelnemers zeggen

Dank, dank dank! Heel veel om over verder te denken, om mee aan de slag te gaan. Heerlijke dagen, heldere info, spetterende inspiratie.
Joke
Zo fijn, gezellig en leerzaam. Dankjewel voor deze toffe twee dagen 🥰
Moenja
Was interessant en praktisch, aanrader voor PO en VO docenten.
Joyce
Veel handige info gegeven waar ik mee aan de slag kan!
Marty
Ontzettend inspirerend! Zou voor iedereen goed zijn om deze cursus te doen. Je wordt meteen betrokken door fijne sprekers en een dosis humor. Top!
Luka
Weer een training mogen volgen bij Platform Mindset. De vervolgtraining Veerkracht, welzijn en groei gevolgd deze twee dagen. Het waren 2 dagen vol inspiratie, uitwisseling van ervaringen en het ontmoeten van mensen. Het was super fijn dat we allerlei verschillende werkvormen deden. Echt een aanrader om te doen.
Tanja
Hele fijne en leerzame cursus. Ik heb veel over mezelf geleerd en veel tips gekregen om het in de praktijk toe te passen.
Marieke
Dames, het was weer erg leerzaam! Goed om af en toe uit onze comfortzone te komen en onze veerkracht te gebruiken
Sascha
Volledig ondergedompeld tijdens de 2daagse over veerkracht, welzijn en groei bij Platform Mindset. Wat een feestje! Iedereen zou het zichzelf mogen gunnen om weer even aan eigen mentale flexibiliteit te mogen werken waarbij je zelf een voorbeeld voor velen kan dienen. Of je nou uit het onderwijs komt, een coach bent of aan jezelf wil werken is deze 2daagse een kado! Dank je wel Lonneke en Inge voor de inspiratie, warmte en vertrouwen, jullie zijn toppers!
Wietske

Bekijk ons hele aanbod trainingen: