Webinar agenda

12 oktober 2021: Groeitaal

Blijf op de hoogte van nieuwe webinars en data
webinar platform mindset

Tip!

Al onze webinars kunnen wij ook in-company verzorgen voor jouw schoolbestuur of -team! Van 20 tot 1000 personen.
Stuur ons een bericht voor meer info en/of offerte.

Voor al onze webinars geldt:

  • We werken met het programma Zoom.
  • Je krijgt 1 dag van tevoren een mail van ons met een link om te registeren in Zoom. Je ontvangt na registratie automatisch een mail van Zoom met je persoonlijke link naar het webinar.
  • Van elk webinar wordt een opname gemaakt. Deze is beschikbaar ieder die zich vooraf heeft ingeschreven voor het webinar. Als je niet live aanwezig kunt zijn, dan kun je deze dus terugkijken. Deze opname wordt de volgende dag naar je toegemaild. De opname blijft 21 dagen beschikbaar om terug te kijken. Daarna wordt deze automatisch verwijderd.
  • In de webinars richten wij ons op leraren (PO, VO) en op kindercoaches. De webinars kunnen ook heel interessant zijn voor ouders, jeugdzorgmedewerkers of andere professionals die met kinderen/jeugdigen werken.
  • Heb je een vraag over onze webinars? Bekijk dan eens de pagina met veelgestelde vragen. Wellicht staat je antwoord er al tussen!

Groeitaal

12 oktober ’21 (20:00 – 21:30 uur)

Groeien met Platform Mindset

Groeitaal is de (interne en externe) taal die iemand stimuleert om te leren en zich te (blijven) ontwikkelen. Hoewel we heel vaak dénken dat we met onze taal iemand stimuleren om te groeien, is het effect toch heel vaak anders!

In dit webinar geven Inge en Lonneke je heel veel inspiratie en handvatten om je taal écht groeigericht te maken. Ze geven je do’s en don’ts om je woordkeuze en je feedback (en complimenten) te verbeteren. Ook leggen zij uit waarom het belangrijk is om zo gericht te zijn op groei en ga je al tijdens het webinar met Groeitaal aan de slag. Er is ook ruimte om vragen te stellen via de Q&A.

Praktische info:

Sprekers: Inge Corstiaans en Lonneke Snijder

Investering: € 30,-

Heb je nog vragen over dit webinar, stuur ons dan een bericht.

Aanmelden voor webinar Groeitaal | 12 oktober

De Leerkuil

Nog niet gepland

De Leerkuil - enkele afbeelding

In dit webinar geven Inge en Lonneke uitleg over alle ins en outs van deze superbruikbare tool. Alle fases van de Leerkuil worden uitgelegd en je krijgt handvatten hoe je de Leerkuil effectief kunt inzetten. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen.

Praktische info:

Sprekers: Inge Corstiaans en Lonneke Snijder

Investering: € 30,-

Heb je nog vragen over dit webinar, stuur ons dan een bericht..

Blijf op de hoogte van nieuwe datum

Falosofie, de kunst van het fouten maken

Nog niet gepland

Fouten maken, falen, doen we allemaal. Van je fouten kun je leren… Waarom vermijden en verbergen we ze dan zo vaak uit alle macht?
In dit webinar leer je hoe je niet blijft hangen in schuld en schaamte, maar hoe je je fouten gebruikt als opstap naar een volgend level. Je ervaart wat het effect is van een foutvriendelijke omgeving, en wat je kunt doen om foutvriendelijkheid te vergoten. In dit webinar leer je wat het kan betekenen voor je organisatie of klas als falen een waardevolle gewoonte wordt! Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen.

Praktische info:

Sprekers: Inge Corstiaans en Lonneke Snijder

Investering: € 30,-

Heb je nog vragen over dit webinar, stuur ons dan een bericht.

Blijf op de hoogte van nieuwe datum

Webinar met gastspreker

Nog niet gepland

Eens in de zoveel maanden laten Inge en Lonneke een interessante, inspirerende gastspreker aan het woord in een webinar.

Er staat voor dit moment geen nieuwe spreker gepland, maar er staan wel wat lijnen uit voor boeiende sprekers. Wil je op de hoogte blijven? Klik dan op de knop hieronder. Dan houden we je op de hoogte als er nieuws is!

Blijf op de hoogte van nieuwe sprekers