Heb je een vraag? Is iets niet duidelijk? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen!

Wat vonden kopers van onze producten?

★ ★ ★ ★ ★
De groeikaarten zijn een groot succes!
Marielle Hendriks
5 oktober 2022
★ ★ ★ ★ ★
Vanuit de weekendjuf hebben we de map ‘Groei in je groep besteld!’. Een geweldige map vol creativiteit, doe-activiteiten en werkvormen om kinderen met mindset aan de slag te laten gaan. Wij van de weekendjuf zijn in ieder geval super enthousiast en kijken uit naar de bovenbouwmap. Ook zijn we erg blij met het online aanbod, zowel de instagrampagina die vol inspiratie en ideeën staat als ook de gratis downloads. Wij hopen dan ook de komende jaren nog veel meer te zien van Platform Mindset.
Salima Azouagha
16 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
Zowel in mijn praktijk als op school maak ik heel veel gebruik van diverse materialen van het platform Mindset! De mappen groei in je groep en de poster van de leerkuil zijn een groot succes bij de kinderen. De lessen zijn praktisch en goed aan te passen of je ze voor een groep of individu gebruikt. Het is erg inspirerend.
Mariette van Scherpenzeel
3 oktober 2022
★ ★ ★ ★ ★
Mijn stempelset en groeikaarten heel snel mogen ontvangen! De stempels zijn fijn om te gebruiken en ook leuk dat er verschillende kleuren stempelkussens bijzitten. De groeikaarten zijn erg leuke reflectiemomentjes met de leerlingen.
Noortje Coremans
22 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
Wij hebben op school de mappen groei in de groep. Fijne handvatten om verder te werken aan mindset door heel de school! Wij wachten met smart op de bovenbouwmap. Ook de poster met groeitaal hangt voor alle leerkrachten in de groep. Wij zijn erg blij met de materialen😁
Maaike Blomsma
20 september 2022
★ ★ ★ ★ ★
Ik ben heel blij met de materialen en gratis downloads. Nu volop bezig met de map Groei in je groep MB voor mijn voltijds hoogbegaafdengroep. Kinderen zijn heel betrokken en werken graag aan de activiteiten. Dagelijks gebruiken we de vragen van een week … om de dag te evalueren en aan het eind van de week kiezen we dan het mooiste moment van de week voor de mooie momenten pot. Deze gaan we aan het eind van het schooljaar openen om terug te kijken op alle mooie momenten. Ik zie een groei bij de leerlingen waar het gaat om hun overtuigingen en er ontstaat een fijn leerklimaat. Ook de podcasts zijn fijn om te luisteren en geven net nog wat extra informatie.
Ellen Verweij
24 september 2022